Jorå, det flyter på

Avlopp är nu lagt och skall inspekteras imorgon. Inte för att jag är någon rörkrökare men inte är det väl så i svedala att man måste ha en inspektör som kollar att rördragarn har gjort rätt?
Hursomhelst, det är iallafall vad som händer.
Min mobiltelefon är ivägskickad för service, men eftersom det ska kosta över 400 bagis så kommer jag att bygga ihop en riktig telefon av luren med felaktig display och luren med dött moderkort. Kollade på lurar som klarar byggbranchen och den enda jag hittar är Nokia 5210

Termitskyddsföretaget kommer nästa vecka för att ta en titt på bygget. Det hela kommer att gå löst på närmare tio lakan för att skydda oss mot de vita små hungriga myrorna. Totalt bortkastade pengar om man frågar herr Trogen eftersom den nuvarande biten av huset inte har termitskydd. Så hur ska man då skydda nya biten från gamla biten. Dock måste lagar och regulationer följas till punkt och pricka, byråkratitjafs är vad det är.

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. Är inte helt hundraprocentigt säker, men har en svåger som är rörkrökare och jag tror det är så att om rörmokaren själv inte är certifierad eller godkänd på nåt byråkratiskt vis, då måste installationen besiktas även här i svedala. Men är rörmokaren själv certifierad så kan han alltså göra det själv och ingen inspektör behövs.

  2. 5140i, kool.
    Vattenpass, ficklampa, kompass är saker som varje byggare inte kan vara utan. Speciellt kompass om man heter Mårten.

    Tack för att du klargjorde rörkrökeribranchen Roger, lagar och regulationer som dessa kunde man lika gärna vara utan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *