Hå hå, rom och höstsnuva

Ett glas varmt rom. Kan det vara något mot höstsnuvan som slagit rot mellan mina ögon?! Jag har fått flera andra förslag som spänner från honungdycker till bad och rotblötor av visky och blöta sockor. Svårt att veta, svårt att välja.

Så väljer att visa lite bilder från helgen. Söndagen trillade jag omkring på festivalen nere på Street och såg svenskt (och utländskt) musikliv överträffa sig självt. Thomas Öberg slog knut på sig själv i finalen, vandrande omkring med mik och sladd i publiken (som var lite för liten), hoppade, skrek, gungade och lyste till elektronika så snodd som helst. Det svängde rumpa.
Men på en söndag kväll? Nej, gå hem och lägg dig Magnus!

Kanske inte så stor publik frampå nattkröken men skönt och laidback.


Alltid närvarande. Alltid trygghet. Alltid Ghostbusters.

Johan såg den dragspelande ängeln tillsammans med Vijaya och tog kortet. Själv satt jag och svor på pendeltåget.


Javisst är det Melpo mene som gav oss låtar att ta hem till kudden.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *