Höstväder

Nu känner man i varje bit av kroppen att värmen har gett sig iväg för att göra plats för regnet och vinden. Vad jag har förstått så tycker många inte så mycket om hösten då gärna depressionerna kryper fram, men inte jag. Jag tycker det är skönt när man kan krypa ner i stugvärmen och ta en kopp varm choklad framför tv. Det är inte heller så mycket krav på att du ska springa omkring med din fina solbränna och hål i naveln med olika figurer. Nä usch då tar jag heller på mig Helly hansen tröjan och storstövlarna. Det är nu när jag tänker såna här tankar som jag funderar på om jag inte skulle komma ur mammas mage som pojke istället för flicka. Hm, jag menar det kanske skulle vara tre bröder istället det måste ha blivit något fel på vägen..
Ja som ni märker börjar man fundera mycket när man är arbetslös, jag tror jag måste skaffa mig ett jobb å de kvickt!

Delta i diskussionen

3 kommentarer

  1. Skoj att se ett inlägg från systeryster, inte ofta banne mig. Jag tycker du ska ha storstövlan på om du trivs i dom men ett kneg skulle nog inte sitta fel heller. Prova på olika saker, det är mitt råd.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *