Grattis till jobbet syster!

En ny serie har startat på kanalen som heter fyra.

Suger i mig nya tv-serier då jag har skruvat ned mitt tv-utbud till skogstv (svt1,2,tv4). Denna heter John Doe – mannen som vet allt, och jag menar precis allt, som funnits att veta. Men inte vem han själv är. Eller ja, inte riktigt allt visar det sig snart. (Hur skulle det annars bli en ”riktigt spännande” serie)

Lite av en blandning av Medium och CSI. Med lite Alias i mitten och lite grann, eller rätt mycket förresten, av den där serien om snubben som får morgondagens tidning av en svart katt varje morgon. Helt sjukt med andra ord. Fullständigt knäppt.

En snubbe som vet allt men ständigt för lite just i stunden, och precis så lite att det ska räcka i typ 30 minuter tvserie. Där tempot är en miljon kilometer i sekunden.

Hoppas de hade roligt när de gjorde serien. Grattis till att ha lyckas sälja den till Sverige! Tack för att jag får ännu en chans att sprängfylla huvudet med dumheter.

Ett sjuttimiljoner större grattis till syster-yster som har skaffat sig ett efterlängtat jobb! Men nu letar hon bostad i Delsbo. Så har du nån som känner nån som kanske vet nåt så mejla henne: caroline.trogen.nu.

Delta i diskussionen

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *