Äntligen!!

Nu har jag äntligen fått en chans att skita ner mina rena fingrar! Ska nu svira om till delsbostinta och arbeta som förman på Oppsjö Lantbruk. Fakta Oppsjö Lantbruk: 160 kor, mjölkning 3ggr/dygn, korna mjölkas bakifrån, fin nybyggd lagård, 3 anställda, skall just anställa en snygg och charmig förmannrinna…
Nu är det bara den lilla detaljen med boende, så ni kanske vet något sött litet hus där jag och Ola kan spendera våra lediga stunder tillsammans i närheten av denna bygd eller?

Annars är vintern snart här är jag övertygad om, nu blåser det nordan vindar och isbjörnarna börjar skymtas i horisonten. Tur att man gjorde en snabbvisit i Stockholm häromdagen så att man fick lite värme inför vintern.

Hm, Jullan syns vi i helgen?

Delta i diskussionen

10 kommentarer

 1. Supermånga grattis!!! Men ”korna mjölkas bakifrån” hallå?
  Upplys en stackars storstadsbo lite snabbt om betydelsen av detta innan hans fantasti spränger honom i bitar.

  Nu ska jag blogga om ditt jobb.

 2. Kan man säga det tydligare, jag ska försöka.. Jo imitten är det alltså en mjölkgrop där exempelvis jag står. Korna kommer in på båda sidor om gropen,8 på var sida och vänder sig sedan i nittio graders vinkel så att jag får arselet åt mitt håll. Eftersom korna är djur som sparkar framåt så finns det ingen risk att du blir sparkad där du står i gropen. När hela proceduren är färdig är det bara för korna att gå ut framåt. Förstod ni detta?

 3. Bra gjort Stinta
  Grattis till jobbet
  Nu blev jag riktigt varm om hjärtat.
  /Lena

 4. får du mitt meddelande två gånger så får det vara hänt
  jag har inget bloggerkonto eller vad det heter och hanterar detta media lite hur som helst i brist på kunskap
  GRATTIS till jobbet – nu blev jag varm om hjärtat
  /Lena

 5. Grattis från mig o K o S också!
  Men vilken lucköppning: korna sparkas framåt! Betyder att man aktat sig helt i onödan i hela sitt liv när man gått bakom arga kossor. Fast det är klart… Lasses påpekande ger att man i vilket fall bör hålla en viss distans. Grattis igen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *