Upp före sju banne mig

Vaknade av att fantomen höll på ta livet av en fågel utan för fönstret. Nicole sprang ut och tog hand om det hela med stadig hand. Sökte ett till jobb på morgonkvisten. Imorgon är det dags att bli masserad igen och inpackad i is. Fina fisken.

Det händer inte mycket för mig på dagarna annars. Idag har jag varit och pratat med en bilmekaniker om en strulande fläkt på BMW:n. Sedan vidare och fått pris på ett resistor pack för ovan nämnda. Skjutsade sedan Brigitta till en kompis som hon ska spendera dagen med.
Sen avslutades bestyren med att rengöra filtret på tvättmaskinen. Tjohoo.

Nicole går igenom en sju dagars avgiftning, äter nyttigt och dricker inget kaffe eller alkohol.
Jag dricker kaffe, alkohol och äter onyttigt för oss båda istället.

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. Eftersom ni (så vitt jag vet) inte bor i Botswana där dödskallegrottan enligt uppgift skall vara belägen, och den Fantomen jag känner till inte har för vana att döda oskyldiga fåglar, så drar jag slutsatsen att fantomen i det här sammanhanget är en …katt?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *