Fyllebuss för de över 60

Fick allting att fungera på min fina laptopserver och jag var såå glad. Kunde till och med administrera det hela via det fina gränssnittet via Webmin. Jag pulade tydligen så mycket att min proftpd exploderade.
localhost xinetd[6251]: libwrap refused connection to ftp (libwrap=in.ftpd spottar fanskapet ur sig när jag försöker ansluta.
Som trogen windowsnisse så installerade jag om ftpservern med det vill sig icke. Allt jag har gjort är ju att installera Firefox, äh jag hittar nog felet så småningom.

Hämtade bmw:n som fått sig ett nytt resistorpack till fläkten. Nu funger den även mellan läge av och fullblås. Åkte buss till verkstan och insåg genst hur många av min medresenärer var över 60 och småpackad. En gammal dam började fråga om min fot och snart var hela bussen igång med att berätta historier om hur de hade brutit både det ena och det andra.

Delta i diskussionen

3 kommentarer

  1. På film (tänker närmast på Napoleon Dynamite) hälsar barnen aldrig på busschauffören när de kliver på. Kommer ihåg att jag alltid gjorde det när jag var liten. Hur är status i Australien? Hälsar man på förar’n?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *