Undergången är här

På fredag fyller Brillobloggen ett år. Då har jag jiddrat ikapp med övriga internet i 74 inlägg. Många ord men utan att mycket blivit sagt. Så i stället för ännu ett hundår så går Brillo under och återuppstår. Skjuter sig för pannan dramatiskt och orgiastiskt.

Efter helgen är allt en nyhet. Efter helgen är undergången överstökad. Efter helgen är allt nytt och blänkande.

Delta i diskussionen

13 kommentarer

  1. Vad som helst bara du inte lägger av! Din röda snok gör mig liksom väldigt glad (tur att jag läste innan jag postade. Jag menar dig vackra näsa så klart ;D).

  2. Lägger du av blir tvingas jag och ett par till spöa upp dig.
    Återvinner du dig själv och skiner starkare än förut får ta emot jubel.
    Nå, hur ska du göra?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *