Lägesrapport

Efter en vecka som delbo känns det väl rätt bra. Att börja jobba efter 2år känns väl bra. Mycket ont i mina leder och fötter efter allt kroppsarbete med min lönnfeta och otränade kropp förhoppningsvis kanske det går över såsmåningom. Efter ett lördags pass på tio timmar med början klockan 04.00 känner man sig som en utskiten kalvdans huga..
Tur att Marie följde med mig som en riktig stinta. Tack Marie, du är guld värd!
Det positiva är väl att man vet vart man har sina strumpor nu för tiden pch ett jobb att tala om.
Att mjölka bakifrån innebar mycket bajs på armarna eftersom kor gärna vill skita på sina bak ben och i rännan där bajset hamnade kom inte kisset märkte jag. Nu har jag förtjänat ett glas vin iallafall så det känns ju lite bättre för tillfället.

Hej hopp!

Delta i diskussionen

6 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *