Little creatures

Hujhuj, man lär så länge man lever. Har just satt upp wsus server och pillrat lite med den. Försökte mig på Notes också när jag var igång men där är matchen ännu inte vunnen. MSIA testades också på alla (!) installationer och betyget är satt.
Den var dålig.
När jag ändå var igång att testa mjukvaruinventeringsverktyg så kollade jag in ett från www.kaseya.com.
Den var dålig.

Sen gick jag och kollade in vad som hänt med gamla hederliga Damware sen sist.
Inte mycket.

Sen putsade jag på system specifikationen till bokhandeln och nu smakar jag av en flaska av det nya favoritölet, Little Creaturs. Allt medans pizzadegen som Nicole svirat ihop ligger och pyser och myser och väntar på knådning.

Delta i diskussionen

3 kommentarer

  1. Mjukvaruinventering på två personers data, det är till att vara seriös. Wsus är skoj, men den gör mera nytta i lite större organisationer än er. Notes tycker jag du ska gräva ner, sätt istället upp en egen Exchange med SP2 och få igång din egen Blackberry-killer!

    Vad är det för bokhandel du talar om? Att det är Nicoles projekt förstår jag men blir det en Internethandel bara eller ska det bli en butik också?

  2. Alla de där grejjorna kostar ju multum. Open source är mycket koolare 🙂 Fast vissa saker är ju svåra att ersätta. WSUSen t ex om man nu måste ha windows i sitt nät så är det väl oslagbart och eg redan betalt för med en windows server. Little Creatures ser gott ut. Snygg flaska.

  3. Strul med comment notifications. Jag får aldrig veta när folk har kommenterat längre via email. Jag får emailet när jag lägger upp en ny post. Skit.

    Hursomhelst. Det ska bli både butik och internethandel. Se senaste inlägget för övriga svar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *