Kungligheter

Denna inbjudan damp ner i brevlådan häromdan:

Väldigt officiell med guld och krusiduller så det blir väl till att träffa kungaparet den 8:e November.

Annars pillras det väl mest med testmiljön på dagarna, en fin liten karta finnes här
Satte 46 liter bärs häromdan. 23 liter Australian Pale Ale och 23 liter Coopers Lager. Hoppas resultatet blir bättre denna gången, dvs drickbart. Kör nu med Brew Enhancer istället för socker, inte för att jag vet vad skillnaden är men det stod så i instruktionerna. Sökt lite fler jobb också och pratat med vänner och bekanta om det hela. De påstår att det är väldiga svängar inom IT i Canberra, ibland kan det gå en par månader utan att det händer mycket och sedan smäller det till. Man får väl hoppas att det smäller till snart då.

Om sju dagar ska jag på slutinspektion gällande foten. Hoppas att allt ser bra ut så man får börja använda skrället.

Delta i diskussionen

5 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *