Några taggar

Skäms på mig. Det var inte meningen att slarva bort dig kära länkkompis. Det blev ett litet taggfel när jag lade till fler kompisar. Och nu när du också dragit igång pennan igen så är det ännu roligare att länka till dig.

Få saker är roligare än nya snygga webbtjänster. Här är en och en halv:
Dels då Writely, som är en ordbehandlare i din webbläsare. Som fungerar och pratar såväl Wordfiler som har små smarta funktioner för att dela filer och annat. Sjukt bra. Hejdå Word.

Sen Flock, som gör detta inlägg. Helt galen ny webbläsare som kommer att slå undan ben, armar och huvudena på de flesta andra. Hejdå Safari.

Ingen historia idag. Bara några bilder från i helgen. Snö, hoppande hundar och en syster. Det kan inte bli bättre. Hejdå jobbet.

Hoppla, höll på att glömma krumelurerna. Ser fram emot att bjuda Roger på en smörgås med tilldryck! För visst är det ståltrådarna som håller ihop oss här i livet!

Delta i diskussionen

7 kommentarer

  1. Ett spiralblock? Guuuud så förutsägbart för en journalist :o) Tack för tipset om Writely. Suverän grej. Flock fattar jag inte riktigt poängen med. Den bygger la på samma mozilla-kådbas som firefox? Vad är den stora skillnaden?

  2. Förutsägbart? Jag kallar det att ”använda redan inarbetade uttryck för att accentuera budskapet”.

    Visst bygger Flock på mozilla. Men de har tänkt ett varv till och drar stor nytta av befintliga webbtjänster som blogger, flickr och delicious istället för att bygga in samma saker i den egna webbläsaren. Brillo! Bygger de bara in lite smart rättstavning i adressfältet så är vi snart hemma.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *