Grattis till jobbet broder!

Men de var väl roligt att det släppte till slut. Äntligen förstår de att de är svenskar som behövs för att blanda ut de där dåliga skämten i fika rummet. För det finns väl ett fikarum?
Till min andra broder vill jag fråga om han har tillåtelse att publicera dessa bilder…
Ska hem och snacka med Cilla får höra vad hon tycker. Annars sitter jag och lyssnar på lasse och kom just på att de är löningshelg. Hur ska vi nu göra av med alla dessa löningspengar i helgen då?
Är det någon som vet hur man får tag på en hotmailadress?

Hej

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. Hotmail adress? Är inte det bara att gå till hotmail.com och registrera sig?
    Annars har jag några hundra gmail-invites som jag inte vet vad jag ska göra med. Gmail är betydligt bättre än hotmail, hojta till om du vill ha en.

  2. Om man vill ha tag på en person med hotmailadress så tror jag att man kan söka på hotmailen, alltså jag tror att man måste ha en egen hotmail! Eller sök på Google…:)(vad vet jag). Allt lugnt annars!? Vad ska du göra ihelgen?! Åka till Hamra hoppas jag, det ska vi! Hör av dig! Kram……

  3. Tack o tack för gratulationerna. Jag ska göra mitt bästa för att sprida min fantastiska humor. Får väl dra dom tre norgehistorierna jag kan och så dem om att släcka ljuset som du tycker om…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *