Dumskalle

det är jag det. Skulle gräva lite bara och hackade av röret till poolen. Kändes inte alls bra när mitt prydliga hål svämmade över med vatten. Det blev till att rusa till rörhandeln och fixa på studs. Efter det lyckades jag ha sönder ett annat rör vid poolfiltret, så det blev till att fixa det också.

Nåja, här kommer ett par foton på betongplattan. Håll till godo.


För er som vill titta på video så finns en våldsamt snabb uppdatering här

Nicole är i Sydney på kurs idag och Brigitta kämpar med de sista tre dagarna i skolan före sommalovet.

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. Du är en sådan handyman Mårten. Ok, du har sönder saker men sedan så fixar du ihop grejjerna igen. Jag tvivlar på att jag skulle ha samma förmåga.

    Bra jobbat.

  2. Fan va fint det blir. Jag gillar videon. Speciellt att du kisar som en grävling i början, kommenterar att katten slickar sig i röven i mitten och vinkar med foten på slutet. Det ger mer liv till skildringen av byggnationen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *