Nu jävlar händer det grejer

Imorse kom dom, italienarna, argentinarna och spanjorerna, redo för drabbning. Med engelska som ingen kunde förstå skreks det direktioner åt höger och vänster. 14.8 kubikmeter betong senare och fem timmar låg hon där utspridd.
Len som en barnrumpa, varm som en nybakad kanelbulle.
Betongplattan!!
120 kvadratmeter yta där både det ena och det andra ska byggas.
Är helt slut i kroppen efter att knuffat runt betong i skottkärra men glädjen är total. Nu jävlar är plattan klar.

Var på intervju i förra veckan hos en statlig myndighet för ett jobb som Team member, Microsoft Products. (Lagspelare i Microsoftspelen på svenska) (Hurtigknutte i Microsoftlekarna på norska)
Nåväl, jag fick kneget och ska jobba som konsult i tre månader med chans (risk) till evig förlängning. Börjar nästa vecka eller veckan därpå och har möjlighet att cykla till jobbet, så nära är det. Ska mappa processer och skriva procedurer och policys för ett ”litet” nätverk på 2200 användare. De ska föras in i ett nätverk på 100 000 användare och jag ska då översätta microsoft tillvägagångssätt till lotus och sånt tjafs. Jaja, det blir nog bra.

Delta i diskussionen

8 kommentarer

 1. Mångdubbelt grattis! Låter som ett skoj jobb. Lagspelarjobb växer inte på träd… Hoppas då även kommer att få ha ”många bollar i luften”. Konsulter tjänar la ruskigt mycket pengar i Aussieland om jag inte minns fel. Typ några miljoner om året eller så. Vilket är topppen för då kanske ni kan komma och hälsa på snart, right?

  Lotus? Kul att få se något annat än det vanliga Microsoft GUIt antar jag.

  Auf Schweden. När har betongen brunnit klart?

 2. Wohhooo!! Grattis till jobb och betong och cykeltur. Betyder detta att foten får vara med och leka igen?
  Kul att du skall bli miljonär. Det är kanske konsult man skall bli…

 3. Fick tips av syster Caroline att gå in å kolla vad du pysslar med. Kul att se att allt verkar bra, grattis till jobbet och ett sent grattis på 29årsdagen oxå!
  Vore kul att höra av dej om du kommer hem i jul! Ha de!/Ann-Chatrine, Jörgen hälsar.

 4. Grattis & Grattis till jobbet & plattan så klart!!!
  Hoppas allt är bra med er på andra sidan jorden?! Här i Gävle är det bara grått, mulet & regnigt..man undrar just när vintern ska komma!
  Ha det bra!

 5. Stort grattis
  120 kvm!- lite större
  än den berömda terassen på Fallet.
  Hoppas far din inte grips av tävlingslusta – vem bygger mest-och störst –en träterass
  över potatislandet -det vore nåt.
  Ha det gott
  från Lena på Folkunga.

 6. Har du börjat jobbet än? Ska bli roligt att höra hur det går. Visste du förrressten att MÅRTEN är en svensk form av Martin. Namnet är vanligast i Norrland och Skåne. Närbesläktade namn är t.ex. Martin, Martinus

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *