Paris mon amour


Årets julfirande var bestämt av det bästa jag någonsin lyckats med. Trots att såväl skinkan som doppet och syltan lyste med sin frånvaro. Istället tronade gratinerade sniglar, musslor i vitt vin och röda köttbitar i roquefortsås på de rödvitrandiga dukarna. För att inte tala om chevregratinerat bröd med sallad som svepts i en dressing av dijonsenap och kärlek.

Julmusten byttes mot varma bourgogner och pärlande friska beaujolaiser. Paris välkomnade mig och min kärlek på det allra varmaste sätt och vis. Livet ler mig lyckligt rakt i fejjan och inte skäms jag inte.

Här en specialinsatt bildserie för er som är extra nyfikna. Några av stödorden till bilderna är: Notre Dame, snö, Pere Lachaise, gomlycka, vindsvåningen, döden, oerhört vacker och citypulka.

(Vill du se hela bildserien, jäkligt lång och med många duplikor, finns en länk till vänster.)

Delta i diskussionen

7 kommentarer

  1. Ooof, vilken klassiker. Störtskönt!
    Jag känner mig själv lite kär av snokandet på era romantiska bilder.
    Gör det mig till en voyeur?

  2. Haha, håller med Herr Gunnarsson. Dina bilder är underbara, nu som förr, men det känns lite som jag snokar hos nån jag inte riktig känner. Borde jag skämmas lite?

  3. Tres bon, mes amis. Min franska begränsar sig kraftigt men dina bilder leder, lockar och lär – som en slagkraftig rubrik. Är allt vackrare i frankrike? Du ser så där slarvigt elegant ut med ditt lidelsefulla skägg. Måste höra av mig snart. Må bra…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *