Långkalsongväder

Ett ivrigt långkalsongväder har dragit in över stan. Yrsnön sveper rakt in i näsborrarna och det fläktar friskt längs ryggradsflöjten. Det är bra härligt!

På Hornsgatan har skönhetsaffären extraerbjudande på Vaglar och i min tunnelbana fryser stoppningen i stolarna.

Helst av allt kryper vi in i en libanesisk värmefamn och dricker varmt rött vin nu.

Delta i diskussionen

3 kommentarer

  1. Mmm, det libanesiska lät härligt.
    Annars betackar jag mig för hyllningar av vinterväder. Jag har precis upptäckt varför jag inte haft jeans på tio år… det är askallt att bära jeans på vintern. Så nu har jag bytt tillbaka till manchester, byxorna som med sina geniala små ränder fångar värmen och gör att du slipper långakalsonger (och därmed även den där obehagliga känslan av att det är ruskigt varmt inomhus…).
    För övrigt trodde jag förr alltid att det där små fettpärlorna som bildades i ögonvrån kallades vagel… men de heter tydligen nåt annat. Nån som vet vad?

  2. Det härliga på vintern med jeans är just det att man kan ha långkalsonger på. Flera lager till och med. Häromdagen när det snöade så mycket hade jag till och med dubbla långkalsonger *och* machesterbraller. Varmt så in i bängen.

    På a svarar vi äckeljox och på b sömn. På c gissar vi på infektion.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *