“Totalt själlösa jävla monster”

Hur har veckan varit då? Jodå, både bättre och sämre än väntat. Starten kröp fram utan att det gladde en själ. Sitta på jobbet, titta i skärmen, tänka lite på prestationen, åka hem, sova middag, vakna för att somna om.

Sen tog det sig faktiskt lite. Ju fler som tar i kontakterna desto roligare. Så på fredag fick jag en intervju med en chef på det stora telekombolaget E som befann sig i San Fran. Plötsligt befann jag mig i ett konferenssamtal med honom och en pressmänniska. De inledde med att prata lite om snön i Sverige. Så vidtog intervjun samtidigt som han lämnade ett möte, gick genom en korridor, nedför en trappa, ut i en taxi, gav taxin instruktioner, åkte taxi genom stan, stannade taxi och betalade, klev ur och in på sitt hotell. Så in i hissen, upp till rummet och där hörde jag äntligen vartenda ord han sa i sin mobil. Men det var en skön resa.

Titeln på inlägget? Jomen, kika extra noga nästa gång då vår kära norska klädjätte, mellan Nyheterna och vädret, vevar igång nästa reklamfilm . Ty där, mellan de andra männen i Gordonjeans, går nämligen Lisa Ekdahls förre man i all sin prakt: Bill Öhrström!

Och fortsätt lägg till goda ord i inlägget innan!

Delta i diskussionen

2 kommentarer

  1. Men det säger väl sig självt! Han har ju sålt sin själ till Hin Håle i företagsform. Haha. Från kreddjazz till sunkstass.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *