Inte hålla mig längre

Nej, jag kan inte. För nu börjar det verkligen lukta bränt gummi och gammal fylla. I ett av inläggen som bara försvann så skrev jag en gång om The Congrats. Ja ni vet bandet som har gjort den oförglömliga ”En enkel till Tennessee”.

Då haussade jag dessa realister (stulet utryck men men) till skyarna. Men sen blev det så tyst. Visserligen fick jag höra en del nya skisser i gammal saab(?) som frustade sig fram på en grusväg i skogen i somras men det var inte mycket. Dessutom sjöngs det med så högt i baksätet att det enda som fastnade var ölskvimpet på jeansen. Och onda minnen av att ha gått vilse i grannbyn.

Men nu kokar det fast i grytorna igen. Stadiga rykten talar om limosinfärder i bakfyllan för att hinna till rep som skriver in bandet i historiens ofrånkomliga rullor. Så håll i er nu. Det kan vara årtiondets värsta färd som stundar. Och det är fanimig på tiden.

Singeln laddar du ned alldeles gratis och här.

Delta i diskussionen

2 kommentarer

  1. Ännu en gång läser jag i don blog och fattar inte hur det kommer sig att du är så intim med the concretes…. 🙂

    Du har rätt. Singersongwriter med banjo är det nya svart.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *