schweeeedeeen here we come

schweeeedeeen here we come
Nedräkning kan man ju se på http://magnus.trogen.nu så den ska jag inte tjata om. Fem dagar kvar på kneget är det och det känns finfint, kanske tom återvänder dit. Nåväl, detta ställe ska ju inte handla om mitt jobb inte. Brollo kämpar hårt och fint med att hitta skidställe, MagnusL kämpar likväl med att hitta partyställe. Ge oss förslag för guds skull gällande båda. Det ena måste ha snö och det andra skulle vara finfint om det innehöll en avdelning dit där man kunde dra sig för lite medtagna drinkar för att sedan pusta ut. Det hela kalls BYO (bring your own) och det finns ju på Sveriges restauranger också, frågan är bara var. Kanske vi ska hyra ett sånt där samlingsställe som vissa fastighetsbolag tillhandahåller. Vad vet jag?

Delta i diskussionen

3 kommentarer

 1. Inte fanken finns BYO i Sverige? Kanske på Strumpans i Hamra men inte i Stockholm? ”Bring your own sheets” finns på en del vandrarhem, 🙂 men annars är det nog privata lokaler som gäller. Vad är du på jakt efter? Kan kanske fixa en pub/ krog som vi kan ha rätt för oss själva. Hur mycket folk tror du det blir?

 2. Finns på Stockholms Vinkällare t ex. Tag med egen sprit och ät skitdyrt är mottot. Grejen är att man bokar i förväg och blir ngt slags slutet sällskap. Då är det visst lagligt.

  Finns även ngt lite skojigare ställe i vasastan men jag har glömt vad det heter.

  Mårten. Läser du mail? Eller hur f*n får man tag på dig en vanlig digital lördag? 🙂

 3. Inte mycket till uppdateringar här inte, har du gått i dvala eller?
  Och varför funkar inte marten.trogen.nu, är ju bara nån lame placeholder där.

  Rör på dig lite så man ser att du lever iaf. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *