Jag har levt 43 procent av mitt liv

Det är väl för roligt med tester. Jag har registrerat mig hos flera olika SIFO-liknande företag allt för att få svara på frågor om allt från matvanor till mediavanor till sexvanor.

Men det mest dramatiska var väl detta som jag hittade hos popprinsessan. Ett långt och grundligt test som visar hur länge du har kvar att vandra på jorden. Själv kolar jag i november 2049, vid 77 års ålder av kräftan. Det betyder att jag har 57 procent liv kvar att leva vilket känns i magen må jag säga. Snart lutar det nedåt.

Så jag tänkte planera in ett litet farvälparty, troligen på försommarn 2049, om jag är pigg nog. Gör testet vettja, och meddela om du kan komma eller inte!

Delta i diskussionen

6 kommentarer

 1. Ok, jag kan komma. Jag beräknas dö April 2053 vid en ålder av 78.
  Vad är det för klädsel som gäller, blir alltid så osäker över det där?
  Jag har redan dansat 39% av mitt liv.

 2. Sångunderhållningen på din begravning är kirrad, jag kolar 2058. Får väl kolla med herr Klint också om han kan kompa på cellon eller om han hunnit trilla av pinn…
  Och självklart kommer jag. Ett russin i en cocktailblåsa.

 3. Så då är det jag som drar på mig träfracken först med andra ord. Om jag inte lyfter mig i håret och börjar träna eller nåt annat drastiskt.

  Och klädsel är naturligtvis en skön badrock, jesusdrapa eller annat löst hängande och extremt bekvämt. Kom gärna barfota.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *