Nyheter i korthet

Mina inlägg får alltmer karaktären av loggbok och allt mindre av reflektionsmedium. Och så fortsätter trenden dessvärre även idag. Det känns helt enkelt som att jag har mindre tid till bloggande under den prunkande sommaren, ledigheten till trots.

Och pygméformatet har jag heller inte tagit itu med, än. Min kärlek ägnar sig åt någon form av aktivitet under dagtid, och en ytterst tidskrävande sådan. Jo. Men någon av oss måste väl arbeta, I suppose.

Helgen bjöd som bekant på en kort norrlandssejour. Av ypperlig karaktär! 32 grader i luften och 22 i vattnet. Mygg, bromsar, vedklyvning och whisky. Precis som sig bör. Hade alls ingen lust att åka hem när söndagen kom. Tror bestämt att jag skulle kunna trivas däruppe.

Och imorgon bär det hän igen, sydvästerut den här gången. Vi ska fira midsommar med päron och syster med son i en liten fiskeby i Bohuslän. Hoppas att det blir salta bad, nubbar och krabbfiske så det står härliga till.

Jag undviker alla fotbollskommentarer ikväll. Ni vet ju själva. Forza Svezia.
Glad midsommar på er, alla goda själar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *