Sunday Morning

Hela kroppen är full av sommar nu. Det tar lite tid innan känslan letat sig ut i alla kapillärer, men nu är den här. Det fläktar ljumt genom fönstret. Jag sitter och dricker en kopp java och lyssnar på Jackson Brownes fantastiska ’Late for the Sky’ från det gyllene året 1974. Läser om fotbollsskrällar och andra människors lata sommardagar. Kärleken sover i rummet bredvid.

Igår var bara skönast. Sovmorgon, Melodikryss, picknick på kajen och båt till Fjäderholmarna där vi hängde med vänner hela dagen – solade, badade, torkade, åt glass och solade lite mer. På hemvägen gled jag och M in på Debaser, drack två solgula och tittade på det ansenliga antalet tyska turister som förirrat sig dit. Sen middag vid halv elva. Jo, livet är gott.

Detta kan mycket väl vara det sista skälvande inlägget i detta forum. Skeppet är strax klart för sjösättning. Ohoj. Så håll i mössan!

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *