Välkommen till framtiden!

Nu har vi rullat samman i en alldeles egen matta, moi, bror, syster och Clara. Här på www.trogen.com kommer vi att rulla om varandra med härligt saftiga inlägg på inlägg. Allt för att dubbel- och trippel befrukta varandra till fantastiska höjder!

Det kommer garanterat att fungera lite rostigt i början men snart är du fullständigt beroende av vår gemensamma svada. Och gamla inlägg kommer att dyka upp så småningom, var inte orolig. Plus ettusen sjuhundra roliga funktioner.

Delta i diskussionen

2 kommentarer

  1. Uj, vad fint! Har kikat igenom alla fina turkietbilder. Snyggt! Och visst blir man lite avis. Vi har precis varit uppe i Norrland en vecka och det var kallt… vi håller tummarna för att vinden vänder och att det blir varmt i norr och kallt i söder framöver…
    Nu vill vi se många smaskiga kollektivinlägg!

  2. Ha nu har jag lagt upp en bild på Flickr. Hade visst slarvat bort mitt gamla konto så nu har jag startat ett nytt… hmm kanske borde bygga om bakelit och börja använda flickr. Coolt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *