Kopparslagarparty

Igår hade bästa vännen inflyttningspartaj. Hon och mannen har lagt vantarna på en supermysig lya på finaste Knivsöder. Det var lanternor på innergården, Ghetto boys i högtalarna och smaskiga tapas. Och floder av vin, naturligtvis. Gamla vänner och nya bekanta i en härlig hög. Jag och vännen J gick i serpentiner längs Hornsgatan på väg hem.

Om en alldeles liten stund kommer min kärlek så äntligen hem. Med syster och O vid armen. Vi ska beundra gaypoliser och drugor i årets upplaga av Prideparaden. Sen Grönan. Fler lanternor och fler öl kan jag tänka… Få se om magen klarar karuseller ikväll. Men några prinskorvar och en pilsner kan göra underverk.
Över och ut, med kärlek!

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. Ja, det var ett härligt norrländskt sällskap! Vi berättade för E:s vänner på indiska restaurangen om björnana och älgarna sen. De bleknade, men lyckades tugga i sig koftan. Härliga, direkta människor norrifrån! Ja till naturlighet!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *