Spontant

Messar syster och föreslår att hon ska dyka upp här i stan imorgon så kan vi göra Grönan för sista gången på säsongen och samtidigt hoppa upp och ned till Håkans konsert. Hon svarar javisst vilken tid. Och föreslår att jag tittar upp nu ikväll för att avnjuta ett gäng strömmingar med en hink kall öl. Grabbarna har redan åkt till Sveg för att handla och det är bara för mig att kliva av flyget där så får jag skjuts till Hamra. Jamenvisst!

Så vad sitter jag här för och jiddrar. So long!

Eller så tar jag mig i kragnålen och diskar och slår inte på tv:n utan tar tag i den där högen av ren tvätt som kallas min garderob.

Eller så tar jag hyra på the Black Pearl och låter Jack Sparrow leda mig över de sju-åtta haven i jakt på odöda små apor, bultande hjärtan och guldäventyr (vilken fabulöst skön rulle som sitter kvar i maggropen i flera dagar.)

Eller så gör jag slag i saken imorgon och går in på Cykelringen strax bredvid jobbet och införskaffar ett nytt fortskaffningsmedel på den 50 procentiga rean de lockar oss hugade med.

Eller så använder jag de 50 procenten till att starta upp grundplåten på en sjuhelvetes julresa till de mer asiatiska delarna av världen och väl där tar jag hyra på the Black Pearl och låter Jack Sparrow…
Eller så publicerar jag bara detta och fortsätter diska. (Må det verkligen vara fredag imorgon och inte en ond dröm.)

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *