Killing two birds with one stone

Någon oerhört god människa med oklanderlig smak har kommit på idén att sammanföra två av mina favoritsaker här i världen: socialistisk kampsång och karaoke! Möjligen låter det som en udda kombination, men jag lovar: när ni sjungit Internationalen till countrykomp på italienska kommer ni inte kunna låta bli att älska den. Välj och vraka mellan komp och språk; Dubkomp med engelsk text av Billy Bragg eller klassiskt brassband och gammal god svensk kommunistretorik. Njut här!

Jag har legat däckad i tre dagar med något slags allmän kroppsstrejk. Dunka-dunka i huvudet hela dagen lång. Men på den fjärde dagen, och efter att äntligen haft tid att läsa den fantastiska Under det rosa täcket, steg jag upp och skrev en hemtentamen av bara farten. Blev klar idag och nu är det bara the Big One kvar. Den som stavas med stort C.

Men nu ska jag ut och fira med andra glada tentamensinlämnare. Jag laddar för en riktig svennehelg: sådana byggs bäst med bärs, melodikryss, matmässa i Älvsjö och shopping på Barkarby Outlet. När man äter queerteori till middag varje dag blir man sugen på lite mainstreamdelikatesser då och då. Nu: in i duschen, ut i kylan!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *