Fyra träffar på Google

Efter att ha raderat mitt konto på Fejsan för en hög månader sedan lovade jag mig själv att inte skaffa något nytt. Jag vet inte riktigt varför. Raderade gjorde jag nog mest för att det faktiskt gick. Tror inte jag sett den funktionen på någon annan liknande kåmjuniti. Hos alla andra är man odödlig. Vilket är ju en spännande tanke i sig.

På jobbet surrar Fejsan bakom var och varannans mejlprogram. Folk hittar andra de glömt de kände var och varannan dag och blir nya kompisar över landskaps- som klassgränser igen. Det verkar skoj.

I tidningarna jag läser omnämns Fejsan i så hög grad att man blir lätt illamående. Vilket genomslag. Själv önskar jag mest att min kusin kunde köpa sig en ny dator snart. Eller så har han redan gjort det och ligger och gnider inne på Fejsan han med (gör du det?).

Nej, men man blir lite utanför. Och det var kanske därför som jag raderade mig. En modern variant av att inte ha någon tv. Att välja bort en del av den ständiga uppkopplingen.  Har inte det minsta aning om vad jag vill säga med det, men jag säger det så hela (den uppkopplade) världen kan läsa det.

Fyra träffar på Google får jag när jag söker på Delinskorv. Låt oss ändra på det! Passa på att ta vägen förbi t-centralen i helgen då Ljusdals kommun arrenderat en del av stressfabriken för att visa upp sina fördelar. Varav Delinskorven är en som också säljs på plats på stationsgolvet. Ser du en snubbe snubblande därifrån med långa kassarmar så är det jag.

För övrigt STÅR JAG UPP OCH HURRAR för att idioterna fick en fyra år lång dom mitt i magen idag.

Delta i diskussionen

12 kommentarer

  1. Själv kan man ju köpa Delinskorv vilken dag i veckan som hellst. Kanske ska passa på nu när jag är gräsänkling utan barn i ngr dagar och får ha alla korvarna för mig själv.

  2. Hurra för dig! Hoppas du frossar ordentligt. Den är godast rå med butterkaka eller kanelbulle! Har du provet det? ”Körv å bulla” hette det när vi var små och funkade som bästa mellanmålet.

  3. Låter som en bra idé …lr. Fast butterkakan från Loosbagarn är ju så konstig, liksom ringlad istället för hålig.

  4. Jag kan skapa en Facebookgrupp som stöder Delinskorv. Så bjuder jag in alla mina vänner och de bjuder in alla sina vänner. Sen står det snart i Aftonbladet om ”upproret” för Delinskorv. Vad ska vi kräva? En restaurangkedja som börjar servera ”Körv å Bulla” (låter nästan lika konstigt som kaviar och banan)

  5. Du har ju redan åstakommit en förändring! Fem träffar nu på ”Delinskorv) 🙂

  6. Härligt! Kräv att Delinskorv säljs i Sveriges alla butiker och att kombinationen Körv å bulla säljs med smakrabatt.

    Hur lyckas man ta över förstaplatsen bland Gooogle-träffarna egentligen? Uppropet måste ju toppa träffarna, några tips?

  7. Jävla farsot alltså, särskrivningen! Delinskorven däremot är en ren och skär (i dubbel bemärkelse) njutning!

  8. Färila – stolt hemsocken åt Delinskorven – verkar för övrigt vara ett trevligt ställe. Tjyvtjockt med miljöpartister. En getfarm. OCH Delinskorv. Det framstår som ett klart alternativ till Stockholm. Kollektiv, någon..?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *