Dag tre på stambytet

Dag två hade ju inte mycket hänt när jag slarvade hem. En vattenkran med ho fanns visserligen uppskruvad på respektive våningsplan. Men lägenheten var som obesökt i övrigt. Men dag tre (vilket var igår) då möttes jag av en aura av byggdamm redan i trappuppgången.

Spänd av förväntan, väl upplåst och inkliven kikade jag in i badrummet, som transformerats till avgrund (bildspelslänk). En nästanchock faktiskt. Att det är möjligt att bara kliva in och plocka bort ett rum så där. Vilket inte heller visade sig riktigt sant, för när jag kikade närmare imorse hade också vardagsrumsväggen spruckit tvärs över, med ett regn av grus, tapet och betong på parketten.

Att helt hämningslöst frigöra sina aggresioner med slägga inomhus, har sina små biverkningar.

Det är oerhört spännande att bo just nu.

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *