”De är efter oss – ska vi stanna och slåss?!”

Per Perssons nya skiva Öster om heden (helt lagligen) impulsinköpt rullar runt i lägenheten. Och det är som om våren och värmen följer med runt i bakhasorna. Eller om det bara är hettan av ett drypande svettigt minne av igenimmade fönster på Järnvägshotellet i Ljusdal. Med smak av varm öl, tinnitus i dova öron och kroppar som smetas, klibbar mot varandra i takt på en minimal yta golv. Av mer öl som var kall och ett vattenfall av glädje i magen. Och en trängsel så olik Slussen en mörkrets eftermiddag i februari, men fylld av intensiteten i att vara olikt lik de många som var all den värmen.

Var kan man månntro få ett stycke av detta i vår?

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. Vilket flyt. Årets bästa svenska platta på impuls samma dag den släpptes! Eller ja, dagen efter.

    Love från Florence Valentin är med numera. Kulkulkul. Helt rätt.

  2. Nu läste jag ju visserligen om bandets uppvaknadet för någon månad sen. Men absolut bland årets plattor! En härlig impuls.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *