”De är efter oss – ska vi stanna och slåss?!”

Per Perssons nya skiva Öster om heden (helt lagligen) impulsinköpt rullar runt i lägenheten. Och det är som om våren och värmen följer med runt i bakhasorna. Eller om det bara är hettan av ett drypande svettigt minne av igenimmade fönster på Järnvägshotellet i Ljusdal. Med smak av varm öl, tinnitus i dova öron och kroppar som smetas, klibbar mot varandra i takt på en minimal yta golv. Av mer öl som var kall och ett vattenfall av glädje i magen. Och en trängsel så olik Slussen en mörkrets eftermiddag i februari, men fylld av intensiteten i att vara olikt lik de många som var all den värmen.

Var kan man månntro få ett stycke av detta i vår?

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. Nu läste jag ju visserligen om bandets uppvaknadet för någon månad sen. Men absolut bland årets plattor! En härlig impuls.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *