Helgen vi blev med indianer

Helgen förlöpte på resande fot. Upprop för skogsfinnekurs i Falun med vidföljande föreläsning. För att sedan hasta vidare mot Hamra och släktträff i dagarna två. Den första förlöst på Hamra vildmarkscenter och sedan hemma hos syster tills dess det ljusnade.

Söndagen hemma hos gammelmormor Lillpers-Anna där vi mötte en hel klan. De längst beresta från Cree-stammen i Kanada som på rent fantastiska vägar hittat hem till Hamra igen. Joan, Harmony och Harold gav oss en oväntad förlängning av våra rötter. Men oj så spännande.

Smilla fick stanna hemma denna gång. Men hallå så glad hon var att se oss sent måndag kväll igen. Väckte mig fem gånger under natten för att tala om just det. Och för att fråga när frukosten månne skulle serveras.

Här är vi på hemgårdsbacken i bilder.

Delta i diskussionen

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *