Melodikrysset nr 7

Hejsan hoppsan!!
Jajamensan, jag hoppas att alla har koll på att det var melodikrysset i morse. En person som jag är mycket besviken på är broder Magnus, men hörde att han var i Rönninge och där verkar det gå vilt till.. Igår hade vi (caroline och julia) fredagsgrogg här i Skara, det var mysigt men vi blev besvikna på vad ni andra höll på med. Av tio personer vi kontaktade så drack endast tre stycken fredagsgrogg hur dåligt är inte det! De tre personerna var Magnus Trogen, Jonas Åsberg och Freddan. HM, inte helt otippat kanske.
Ikväll är det klippt igen då står bowling på schemat därefter följer en helkväll i Lidköping. Har försökt fått upp mer polare från Borås men det får vi se hur det går. Jag ska även lägga ut bilder på min bror och sittningen förra helgen hur man nu gör.

Hej Hopp!

Delta i diskussionen

6 kommentarer

  1. Vad hände med Melodikrysset då? Löstes det eller? Fan kom på det jag tio i elva. Ingen idé att börja då tyckte jag.
    Men tack för berömmet om groggandet! Och hoppas inte morgondagen ger er alltför mycket pannknack.

  2. Melodikrysset lät intressant….vad hände??? döör av nyfikenhet….f-n va full jag var i fredags…(om intresseklubben vill anteckna) hände det nått kul i skara då???

  3. Melodikrysset löstes med hjälp av kusinen Malin annars hade det vart en svårknäckt nöt.
    Pannknack var nog bara förnamnet tyvärr men men så är det ju när spriten sätter sina klor i en.
    Till rockman vill jag bara säga att det blir så kul som man gör sig i Skara, bättre än så blir det inte.

  4. Din bror var på besök och det konsumerades typ ett par glas vin, ett par drinkar… och sedan tog det stop. 30-års komat slog till. Eller 30-års + småbarnsförälderkoma i mitt fall. F-n man orkar ju ingenting nu för tiden.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *