Äh spik i foten

Nu är det bättre serru. Mycket bättre. Går som en riktigt karl, nästan. Kapar poolkakel så det yr rött damm över grannarna. Vojvoj, kommer dom inte klaga på det öronbedövande ljudet så får man väl en stämmning över lungsot, på halsen så att säga.
Det går framåt, jojomensan. Inte för att jag känner det svala vattnet runt tårna än men snart. Har tagit hjälp av cement, betong, gjutar, armerarmänninskor från diverse länder runt jorden nu och det är mer eller mindre överens. Släpp spricklagningen och gå vidare människa!
Visste inte att jag hade så stort tålamod, eller det kanske ska beskrivas som enträgen dumhet.

Jaja, nu till vädret. Runt 30 hela dan. Svettigt banne mig. Nu till en episod jag minns från tiden jag jobbade inom IT avdelningen för ett privat företag här i Australien.
Jag åkte hissen ner för att gå på lunch och med mig åkte två byggarbetare som renoverade en våning ovanför oss. Det ene säger till den andre. Oh God Im svetting like a rapist. Den andre svarade med ett generat leende och sa bara ohyeah. Jag tänkte stilla, fy faen vilka typer det finns. Måtte man aldrig möta honom i en mörk gränd. Man, kvinna eller soptunna.

Delta i diskussionen

2 kommentarer

  1. Hej din gamle indian!
    tråkigt med hål i foten, kanske går att gjuta igen det.
    Delcontas swedecia

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *