Tebaks igen

Jaha, då var man tillbaka i Skara efter en helg med skoteråkning, borttagning av julgran, middag på finnmarksbaren mm. Skulle ju inte skada ett par dagar till hemmavid… Måndagsmorgonen började med ett besök på Skara semin där jag träffade på Sture Stelben, den mest negativa personen jag någonsin mött. Han fällde kommentaren ”Ni har satsat på helt fel inriktining om några år kommer det inte att finnas ett enda jobb” det kändes otroligt motiverande att höra. Ungefär lika bra som att springa allt man kan in i en stenmur, mumma! Jag säger bara Sture suger!
Hörde även att Magnus och Karin känner sig lite låga som ligger hemma i influensa, hoppas ni kryar på er!
Sitter just nu och tröst dricker en Carlsberg vilket gör det lite lättare att finnas till. Hoppas ni tycker det känns lite lättare.
Hej Hopp

Delta i diskussionen

7 kommentarer

  1. Jag tror att det kommer finnas 718 jobb efter din utbildning. Jag kan inte uttala namnet på din utbildning men det gör detsamma. Har skickat in en melodikrysslösning för var och en i familjen nu. Ha de gott systeryster

  2. Jag tror på Kanjang. Önskar jag hade lite hemma. För eller senare så får man alltid jobb som man vill ha. Sådana där neggonissar finns det för många av. Man borde skjuta av dem årligen. Som älg.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *