Hemfärd

Idag är det en stor dag eftersom jag nu äntligen skall bege mig hemåt efter långa veckor.. Härligt! Inte nog med det, jag får till och med åka bil ifrån Skövde med Vangen och Tommy från byn det kan inte bli bättre. Men först står pedagogik föreläsning på schemat innan jag får ta helg. Hur är det där ute ska ni göra något roligt som ni vill dela med er av?
Trevlig helg på er!

Delta i diskussionen

5 kommentarer

 1. Och jag lever med. Och ska göra roligt ikväll, gå på färgfest. Det är fest med färgtema så jag har min oranga tröja på mig. Oranga är ett av de mer udda orden.
  Det blir ett par öl och sen stolpa hem i säng om jag gissar vad jag tror.

 2. Tjaaaaa!! snygg Avatar föresten, ha så kul som barnvakt…och Hälsa Vangen att köra lungt så det inte blir som dom tidigare Mc resorna han gjort he he…
  Själv drar jag mej tillbaka till en helg i stillhet efter veckans bravader.
  Trevlig helg Carro

 3. Trevligt Rockman att du delar med dig av dina fina kommentarer men det vore ännu roligare om vi andra hade någon aning om vem du är…. Du tycker säkert att de är skitkul att vara lite ”anonym” eller hur? Vangen körde precis som vanligt så Caroline var ungefär livrädd i 4 timmar, men hem kom vi iallafall!

 4. Jo jag ska snart lägga upp en Avatar jag med så fattar du vem det är…..lite kul att vara lite hemlig bara.

  4 timmar!!! hur f*n klarade han det han måste ju ha kört….ja just det fort.

  själv blev det några Öl sedan lokal sedan följt av den värsta pannknacken sedan mannaminne….men jag mår bra nu iaf.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *