Asbest och sånt tjafs

Nya artiklar publiceras nu nästan dagligen om det farliga ämnet asbest. Den senaste här. Nya lagar och regler som inte kommer att underlätta vår renovering direkt. Nog är det farligt, det fattar jag också men nu blåser media upp det till glädje för alla licensierade asbestsanerare och det kommer att kosta en bra slant att ya bort den del vi har. Om man gör det rätt.

Var till Royal Canberra Show i lördags och åt sockervadd och kollade på dykande grisar, flygande motorcyklar, kossor, brottare, fårvallning och timmerhuggning. Det var skoj. I söndags samlades 18 personer och fixade upp trädgården åt en bekant som nyligen opererats för cancer. Jag ska nu bygga en vägg ute i trädgården åt henne och sen är det klart. Vojvoj, man tar på sig mer saker ibland än man borde men det ska nog gå bra.

Igår var det återbesök hos optikern och jag klarade alla test och ska nu vidare till doktorn för cirkulationstester. De kan vara en blodåder som stryps i nacken så att synen försvinner på ena ögat. Dock är cansersvulster och annat tok i huvet bortsilat nu vilket känns skönt.

Annars är det fortsatt pillrande med poolen som gäller.

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. Det förstod man ju att du ville höra mer om grisarna. Grisen sprang liksom ut på en ramp som var en par meter ovanför en liten pool och sen ”flög” den ner och landade i vattnet. Så nu säger dom att grisar kan flyga här. Ja vet inte om man ska tro på det. Ett jävla plaskande var det i allafall.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *