Film serru

Försöker komprimera film som jag kan visa er. Inget så jätteintressant men en liten uppdatering i allafall. Ikväll ska jag iväg och köpa prylar till en featurewall som ska byggas imorgon. Jag och en typ som heter Owen ska ta tag i detta. Jajamensan. Efter det blir det barbie och pilsner. Alltså inte dockan, jag menar barbecue.
Har inte hört nåt mer från det kära immigrationsverket. Kan vara bra eller dåligt, man vet aldrig med dem.
Har skickat iväg ritningar till två företag som gör taknockar för offertförslag. Har cirka 20 teracottaplattor kvar, sen ska det fogas och göras rent inför målningen.

Delta i diskussionen

3 kommentarer

  1. Först!

    Själv gissar jag på att det blir jag och Barbie (dockan alltså) som ska ta oss en pilsner ikväll…

    Immigration – swimmigration.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *