Fredags kväll…

Ja här sitter man med tre liter vin och myser, det kan liksom inte bli bättre. Ja, hrrm kanske lite annat sällskap än min dator. En vän eller två skulle ju inte sitta fel. Men så kom jag på, jag har ju alla er vilket fick min puls att lugna ner sig. Sitter just nu och lyssnar på Kenneth & the Knutters som har en låt som heter Caroline, det visste ni inte va? Jag tycker ni ska ta och lyssna på den så vet ni vad jag menar… Annars har jag mött en man som är totala motsatsen till Sture Stelben idag känns skönt att vara på rätt köl igen. Hans namn är Göte Gustavsson, lägg det namnet på minnet.! Hörde utöver det att min faster har hittat min blogg vilket gör mig glad att du också Anna-Greta kan vara med mig i min vardag. Hade alla en blogg kanske vi inte behövde kontakta varandra vid telefon men det vore ju tråkigt det också. Jaha, det här blev ju långrandigt berätta nu vad ni gör denna helg. Och för guds skull: GLÖM INTE MELODIKRYSSET KLOCKAN 10.00 LÖRDAG!

Delta i diskussionen

8 kommentarer

  1. Nya Bloggar är alltid kul att läsa och ”the Trogens” har ju alltid vettiga saker att säga. Förutom det här med melodikrysset, är det någon Hamrareligion som ni försöker sprida över världen? 🙂

    Visst hade vi skoj på m/s Blidösund och Skeppsbar sist?

  2. Hello!
    Inte trodde jag att jag skulle hitta dig på nätet…ack så fel jag hade 🙂 Hoppas att allt är finemang med dig. Dåligt med kontakten oss emellan tycker jag.

    Kul att läsa dina bloggar!

    Ha de!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *