I nya kläder

Siså. Att byta utseende på sidan till något lite mer eget är som att krypa ur jeansen efter jobbet och bara lufsa runt i slöa långkalsonger. Trivsammare. Men skulle du dyka upp bland bilderna där ovan och inte alls vill, då kan säga till mig så lägger jag en svart fyrkant där i stället.

Målet är en ny rad i veckan. Och mål har man ju gott om. Säg nåt!

Delta i diskussionen

9 kommentarer

  1. Halojsan!
    Men va roligt att du har varit aktiv med bloggen! Undrar vad du har sysslat med i helgen, tycker du ha varit rätt tyst..Sjysst att du hjälpte till med melodikrysset i allafall. Brollan hade visst ingen lust.

  2. Vilken superform. Coolaste bloggen i hela Interversum!!! Många guldstjärnor från Småland. Nu gäller det bara att hålla i uppdateringsfrekvensen….

  3. God-damn va fint du gjort i hemmabloggen. Och easteregget var inte dumt det heller. Du tar det bästa från tre världar och gör en avsmakningsmeny. Ja, det må jag säga. Bilderna är kanon. 11an med blondinen är underbar. Puss på dig.

  4. Det har varit sol i helgen! Gnistrande snö! Små möss som klättrar i träden! Och du har suttit på kammaren och knackat html. Du är en äkta bloggare! Snyggt!

  5. Oj vad fin formen på din nya blogg var!
    Nästan så man vill bajta den däringa fotoidén…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *