Solsken javisst men…

slättbygderna, ja vad ska man säga. Det är ju såhär att när man sitter inne i detta strålande solväder och funderar på vad skönt det skulle vara att ta en långpromenad eftersom det är såååå fint väder ute. Så tar man på sig rocken glad i hågen och det första man känner när man kliver utanför portdörren är en nordanvind som sliter tag i rocktyget så helt plötsligt är det precis som allt j-vla solsken i hela värlen rinner av dig Suck! Ja så kan man väl uttrycka att en solig dag är här nere på slättbygdera som de säger.
Idag är det en sådan fin Söndag men ack jag låter mig inte luras! Annars så har det föds trilling kalvar vilket är lika ovanligt som fyrlingar hos oss människor, de är ju lite roligt.
Melodikrysset var det bra tryck på igår visste ni att det är en dryg miljon som lyssnar på detta varje Lördag!
På Mårten är man ju bara en aning avundsjuk men jag tycker att han får faktiskt skaffa sig en ny sessa nu när han inte tillhör våran Vickan längre eller vad säger ni.

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. Jag missade oxå krysset….igen….var på inflyttningsfest som gjorde att man drack lite mer än vad man borde men kul var det iaf.

    Skönt med kortvecka och på Fredag då är det som sagt Långfredag.
    Party! Party!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *