Då var det Fredag igen!

Jag får väl börja med att ursäkta min oengagemang i denna blog men nu är jag tebaks igen!
Idag har den stora händelsen varit att jag har varit iväg och skaffat glasögon, mycket ovant men men det blir väl bättre.. Just nu sitter man mest som en gammal gubbe och tiitar över glasögonen istället för i dem, det ser ju j-vligt bra ut. Annars har jag mest jobbat med en förteckning över landets djurskyddsinspektörer förutom Stockholm eftersom de inte har någon uppdatering på deras kommuner på nätet, mycket dåligt om du frågar mig. Jag tänkte att du broder min som är 08 skulle ta tag i detta eller vad säger du?
I morgon är det sittning på skolan som kallas trandansen, namnet kan ha någonting med de där djuren på Hornborgarsjön att göra men jag är inte säker… vad tror ni?
Sist av allt vill jag bara säga att jag och Linda Bengtsing eller hur fn det nu stavas INTE går ihop.

Trevlig helg på er!

Delta i diskussionen

2 kommentarer

  1. Den enda anledningen att det inte finns Djurskyddsinspektörer i Stockholm är att det inte finns tillräckligt med djur från skogen där……dom Djurskyddsinpektörer som fanns i Stockholm, fick andra men liknande arbetsuppgifter men med en annan titel……… Flyktingmottagare.

    He he

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *