Då var det fredag igen!

Jag får väl börja att ursäkta mitt ointresse för bloggen.. men nu ni är jag tebaks!
Idag har jag vart och fått glasögon, vad det nu ska vara bra för. Det var precis som att kliva in i en ny värld mycket att vänja sig vid på en gång. Just nu sitter jag som en gammal gubbe och tittar ovanför glasögonen sexigt värre! Ja ja det blir nog bra.
Idag blir det lugnt men i morgon blir det värre då jag ska på sittning kallad trandansen, det kan ha något med de där djuren på hornborgarsjön att göra tror jag. Har bjudit med min fd klasskamrat Ulrika så det blir nog roligt. Den som lever får se!
Annars har jag suttit och gjort en förteckning på alla djurskyddsinspektörer i landet förutom Stockholm eftersom de inte har uppdaterat sina kommuner på nätet vilket jag tycker är lite dåligt från deras sida. Det tycker jag du bror min skall göra någonting åt eftersom du nu bor i våran huvudstad.
Sist av allt vill jag säga att jag och Linda Bengtsing eller hur fn det nu stavas inte går ihop!

Trevlig helg på er!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *