Potatisgrävning för hela slanten

Hå hå ja ja, att man så snabbt kan glömma hur jobbigt det egentligen är att gräva potatis.. Nu är det 4 fåror kvar att gräva känns helt fantastiskt. Fick dock lite hjälp i helgen av min snälla bror Magnus, pojkvännen Ola och far ja han var väl där och pekade litegrann också.
Men så farligt är det faktiskt inte i detta fina höstväder, vore ju lite värre om man tvingades sitta på ett kontor hela dagarna och få blåsor i händerna. Hade nu Mårten vart hemma för att gräva potatis så skulle ju aldrig hans lilla missöde har hänt, om han nu inte hade satt potatishackan i foten förstås…
Nä nu måste jag göra sista rycket känner jag innan man slöar till
Hej hopp!

Delta i diskussionen

4 kommentarer

 1. Han hade garanterat satt den i foten! Den där nya extra spetsiga som far köpte i Lobonäs. Det tror jag.

  För mig tog det tre dagar innan träningsvärken gick över…

 2. bra jobbat vännen!
  själv tycker jag att det jobbigt
  att skala potatis.
  det är på den nivån jag ligger.
  men jag kan alltid få ut någonting av att se andra arbeta.

 3. Hoppas ni har fått upp de sista potätrarna…själv var man ut och plockade blåbär i helgen…hela 2,5 l..bra va?

  Annars så är det som säkert fler har märkt riktigt höstväder..men jag håller med dig jag tycker att det är en härlig årstid! 🙂
  Vi syns till helgen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *