Ett surt inlägg

Surt sa räven.
Hemkommen från benspecialisten.
En och en halv timmes väntetid, fem minuters titt på plåtarna och utskrift av faktura. Det är vad man får för 400 spänn.
Du hade tur, var dagens kommentar.
Tack var mitt likbleka svar.
Du slipper operation och tre månader i gips.
Tack var åter igen mitt lika bleka svar.
Känner mig som George i Seinfeld. Jag skulle ha sagt: Tur!! Hur faen ska jag kunna jobba nu. Hoppa runt och dra 50 kilo tunga armeringsjärn på ett ben eller??

Det är bara hälbenet som är trasigt. Jag ska ha aircast i sex veckor. Får icke stödja på benet. Här skulle jag vilja skriva en svordom som börjar på s och slutar på kit.
Nu blir det till att söka sig ett konsultarbete inom Systems/Network management som det så fint heter. Jaja, man får väl tänka på barnen i Afrika och vara politiskt nöjd.
Jag är i allafall inte lika blå som min vän vars bilder ni kan skåda här

Jag hade tur…

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. Hur ska du klara ett konsultjobb på bara ett ben? Fast det förstås, du jobbar ju på timme då så det behöver inte gå så fort. Det är väl mera som beställare av konsultjobb man behöver friska ben för att sparka dem i ändan med så de får något gjort.

  2. Instämmer med föregående talare, konsulter brukar inte direkt springa omkring såvida inte någon jagar dom. 😉
    Skämt åsido, hur hade du tänkt fixa detta? Jobba hemifrån kanske, är ju fullt möjligt om det enbart gäller konfigurering och underhåll av IT prylar?

  3. Nej men nu jävlar. I Sverige har vi nåt som kallas sjukskrivning. Det går lite kort ut på att om man är oförmögen att ta arbete då är det konvalescens som gäller.
    Inte att springa runt på en bruten fot och gräva, snickra eller meka datorer. Så ägna dig nu åt det kära bror. Söka jobb kan du kanske göra mellan solgass, mellanmål och tuppluren. Så finns det där när du kan gå igen…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *