Nu får det vara nog!

Har tagit mitt förnuft till fånga och vecklat ut mina vingar för att vandra vidare i livet. Tog och sa upp både jobb och lägenhet i samma veva efter många stunder av stirrande in i väggen och funderande. Nu känns livet helt plötsligt ljusare och framtidstron är tillbaka härligt!
Så mitt budskap denna vackra vinterdag är: Om en dörr stängs så öppnas alltid en ny.

Ikväll kommer min kära bror och ska förgylla våran helg med sin närvaro ska bli fantastiskt roligt. Några ideer om vad vi ska fylla upp helgen med?
Ola har helgtjänst i Nyköping så han vet ju hur han ska få helgen att gå. Det är ju tur att någon drar in pengarna..
Nå,vad händer i helgen då där ute i världen?

Efter två fina gåvor från min kära sambo vilka bestod av 1.En egen stjärna 2. Ett teleskop, så ska jag bli världsbäst på stjärnhimlen. Så nu vill jag veta allt ni kan om den och lite till så jag kan insupa eran kunskap och bli en stjärnallvetare.

Ha de!

Delta i diskussionen

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *