Sent skall syndaren vakna…

Så har man då efter lång och skön semester slutligen sällat sig till de förvärvsarbetandes led. Medan kärleken klättrar i natursköna norrländska berg sliter man ont i vårdsvängen. Men över en månads semester är ju en få förunnad lyx, och jobbet är riktigt ålrajt. Nyttig men massiv kontrast mot universitetsvärlden, vill jag lova. Här tar man i så svetten strilar! Kroppsarbete är underskattat.

Men då och då längtar man efter att fly stadens elände, inte sant? Igår hoppade en stackars pojk, yngre än jag, från Stadshustornet. Och landade framför turisternas flipfloptofflor. Ta bort mig en stund. Ge mig tystnad, tjärnar och mygg. Right now Babylon get on mi case, eller hur var det?

I eftermiddag bär det i alla fall av mot minisemester i Hälsingland; Järvsöbröllop ska det bli. Attans att man inte hann finslipa hälsingehambon. De kör faktiskt nybörjarkurser där uppe, läste jag i Ljusdalsposten. Hoppas på höskullar, hemkokt vrålbål och fiolsväng i överflöd, naturligtvis.

Hang on in there babies! I will.

Delta i diskussionen

3 kommentarer

  1. Damn girl! Du är ju så sjukt busy att man aldrig hinner träffas.. Hör av dig när du är tillbaka i stan så vi får öla o bada lite, saknar ju dig. Jag är i Sthlm några dagar nästa vecka tror jag. Nästa helg blir det Bohuslän, vattenskidsåkning och fest hela helgen. Sen tillbaka till storstaden. Call me baby.

  2. coolt att äntligen hitta din blogg! Hoppas ni har det fint däruppe. Skräm inte älgarna.

  3. Men hej på er båda. Traskade just med trötta fötter in över Höggdalströskeln. Fint att höra av er. Natürlich ska vi ses. Öl, bad och inflyttningsfest – now that’s a homecoming. Och du Åsa, du har väl sett era snygga nunor uppe i vänsterhörnet? Gratisreklam för ert lokala ölhak…

    Puss å kram /C

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *