Efterlysning

Så lite mer civilisationskritik efter sådan god uppmuntran. Mer snus blir det också, men lite senare.

Kunde inte låta bli att blir storligen imponerad av nedanstående bild (länkad från Mikko utan benäget tillstånd).

Men när jag själv färdades längs Klarastrandsleden och såg nedanstående small jag av litegrann. Detta är den sanna valrörelsen! Men finns det fler? Har du sett någon, var då, och vem är den goda ängel som ger oss omedelbara tankar mitt i verkligheten på detta sätt?

Upplys mig!

Delta i diskussionen

2 kommentarer

  1. Har Banksy lärt sig att skriva på Svenska.
    Håller med om att det är toppen.
    Aktivist är ett vackert ord.

  2. Jag vill oxå veta! Ska kolla noggrannare när jag går runt i stan. Måste finnas fler.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *