Idol-Cissi for president! – igen

Jag tittar på Idol. Nej, jag suger i mig Idol just nu. Vet inte vad som riktigt hände. Troligen är det ren och skär lokalpatriotism. För Cissi Ramsby gick ju vidare till finalen! Cissi Ramsby från Järvsö, som slänger runt scenen med en ohämmad naturlighet och en röst som faktiskt ger knottror i soffan.

Vore att rösta inte så synonymt med att betala Clabbes lön så skulle jag också ha röstat. Men att bidra till den mannens räkmacka är inte min kopp te. Milt utryckt.

Så jag gick ut en sväng på internet. Och hittar släktbandet mellan Nina Ramsby och Cissi (kusin med mamma), förstår att jag känner hennes syster lite och att får veta att hennes favvodrink för tre år sen var rom o cola. Vid den tiden hade hon också gärna yxmördat Justin Timberlake och definivt varit i knytnävsslagsmål.

Vilket får mig att tänka lite på hur vi lämnar delar av oss själva över hela internet för sökmotorerna att samla in och spara för evigt. Det finns något vackert och spontant över det.

Delta i diskussionen

9 kommentarer

  1. Nejnejnej. Jag var otydlig inser jag. Det är Cissis mamma som är kusin med Nina. Jag kan inte tillräkna mig några släktband till den berömda familjen. Ledsen för jiddret!

  2. Ok, då kör vi nedför den vägen en liten bit. Min farfarsfrfrafrarasra, ja ni fattar, sydde GUSTAV DEN TREDJES kröningsdräkt. Ok?!

  3. För oss paranoida är det lite läskigt att internet inte glömmer. ”Machines can of course learn, the problem is, they can’t forget.”
    Men de som dog innan goggle är väl knappast cachade?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *