Nej, nu skiter vi i det här

och drar till Norrland och hackar potatis i stället. Japp, det är dags för eldprov nummer två. Surströmmingen klarade jag ju med bravur så nu är det bara att kavla upp ärmarna och jobba på. Härligt ska det bli med lite landsbygd! Jag har lyssnat på så mycket country de senaste dagarna att jag tror att hillbillyn inom mig känner sig bortglömd och lite ledsen. Nu ska det bli ändring på det. Om man är duktig har man dessutom blivit lovad jägarbiff på Finnmarksbaren.

Delta i diskussionen

3 kommentarer

  1. Mandel, Magnus! Fast när vi kom vid nio var nästan alla potäter uppe. Folk är morgonpigga däruppe. Men två fåror mandel blev det i alla fall.

    Mikko: Jag vet inte om det är bekant, men potatis växer i jorden… de föds inte i påse 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *