G(r)ått så man grinar

Vaknar morgon efter morgon med gråheten rinnande på insidan av fönstren. Vakenhet eller sömn. Skillnaden är inte där just nu. Men snöar gör det i Australien. I soligaste staten ever, berättar brorsan på telefon. Världen uppåner. (Även om det på bilderna på länken innan krävs starka glosögon för att få syn på det lilla vita.)

Så vi var på matåvinmässa härom helgen. Hittade tag på ett nytt favoritvin: Raccolto. Höll gluggarna öppna, för efter nyår kommer det på låda. Gott så man grinar. Skynda fynda.

Ikväll blir det mer öl och poesi. Ord&Öl på Street närmare bestämt. Så sitter du hemma och gräver dig allt djupare i din skam så svinga dig upp ur hålet och kom dit! Poeten som vi träffade på Spyan i onsdags ska vara där, få se om han känner igen oss och springer.

Annars är det iLike som är det nya svarta. Oavsett vad herr Lasseman tycker…;)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *